mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2018. Április « | »
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Szavazó

Önök bíztak bennünk, mi gyógyítunk – kérjük adója 1%-ával segítse idén is munkánkat

2017-02-20 13:26:05
AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

BÍZHATUNK EGYMÁSBAN!


A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége híveivel és szimpatizánsaival, Önökkel közösen végzi gyógyító, tanító, kulturális tevékenységét, együtt keressük és szólítjuk a Teremtő Jóistent zsinagógáinkban.


1_szalazalek_popup_jav.jpg

Mi fogadjuk gyermekeiket intézményeinkben a bölcsődétől egészen az egyetemig: nálunk egyszerre sajátíthatják el a legkorszerűbb tudást, őseink hagyományát és a világ iránti nyitottságot. A zsinagógai közösségek imáiban, a Zsidó Kulturális Fesztiválon és a Magyar Zsidó Múzeum kiállításain, eredeti és ötletes programjain folyamatosan összekapcsoljuk a múltat a jövővel, a magyar nemzetet gazdagító, öntudatos és büszke közösséget építünk és örömmel látunk mindenkit, aki csatlakozni akar.  Jelentős mértékben járulunk hozzá a legelevenebb, a magyar zsidó kulturális-közösségi teret a legszélesebb tömegek, köztük a legelesettebbek számára is megnyitó Bálint Ház működéséhez is.

Kórházunk Közép-Európa egyetlen, több mint 100 éve működő zsidó kórháza keresztény egyházi intézményekkel együttműködve segít minden rászorulónak és oktatókórházként immár a magyar orvosképzésben is részt vesz. 

Tavaly megígértük Önöknek, hogy felajánlásaikból olyan új műszert veszünk, amely nagy segítséget jelent majd az idős betegek, szüleink, nagyszüleink gondozásában. Ez – az irántuk érzett felelősség – mindnyájunkat összekapcsol. Az ő biztonságuk és méltóságuk óvása, gyengülő lépteik vigyázása teszi kivételessé intézményünket – Önök tavaly ehhez a munkához járultak hozzá 7380-an, többen, mint eddig bármikor, összesen közel 47 millió forinttal. A gépet beszereztük: megígértük, megvettük és most elszámolunk vele Önöknek, hogy lássák: bízhatunk egymásban.

Bízzanak bennünk továbbra is!


Kérjük, hogy idén is támogassa adója egyházaknak felajánlható 1%-ával a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége munkáját!

TECHNIKAI SZÁMUNK: 0358

Letölthető nyilatkozat ide kattintva
 

TUDNIVALÓK:

A 2016. évre vonatkozóan a NAV elkészíti az SZJA bevallás tervezetet minden olyan adózó számára, akiről a munkaadója az év folyamán adatot szolgáltatott. Ha Ön 2017. május 20-ig nem ad be adóbevallást, akkor a NAV által elkészített adóbevallása válik véglegessé.

Idén  januárban a NAV erről az új lehetőségről levélben értesítette a Magyarországon adózó polgárokat, amelyben külön felhívja a figyelmet a levél mellékleteként megküldött 1+1%-os felajánlás kitöltésére.

Amennyiben a NAV által elkészített bevallás mellett dönt, az 1+1%-os felajánlását el kell juttatnia a NAV bármely igazgatóságára vagy ügyfélszolgálatára.

Kérjük, hogy a levélben megkapott felajánlói szelvény kitöltése után, a szintén mellékelt, TÉRÍTÉSMENTESEN elküldhető, előre megcímzett borítékba helyezze be azt, és adja fel postán.

Kérjük, hogy idén is támogassa adója egyházaknak felajánlható 1%-ával a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége munkáját!

Előre is köszönjük a bizalmat!

 

 
HírlevélTwitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008