mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2018. Június « | »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Szavazó

Bízhatunk egymásban – Sokszínűség és együttműködés

2017-05-11 17:00:52
AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) a legerősebb, a legnagyobb hazai zsidó szervezet. Ez elsősorban felelősséget jelent, felelősséget a teljes, sokszínű és gazdag magyar zsidó közösségért.


k__p_cikkekbe.jpg

Különbözőek vagyunk, egyetlen szervezet mindőnket nem tudja megszólítani: szövetségünknek nagy szüksége van rá, hogy falain és közösségein kívül is legyen, sőt virágozzon a magyar zsidó élet, sőt minden erejével támogatnia kell, hogy minél inkább így legyen.

A MAZSIHISZ-t azért és csak azért érdemes erősíteni, hogy rajta keresztül megerősödhessen a teljes magyar zsidó közösség a legkisebbektől a legnagyobbakig. Mindenki, aki közösséget szervez, aki segít embereknek egymásra találni, a szövetségesünk. Ezt szeretnénk kifejezni a személyi jövedelemadónak az egyházak számára szabadon felajánlható 1%-áért folytatott kampányunkban is.

Ha Önök idén a MAZSIHISZ-t támogatják, akkor egyúttal barátainkat is segítik: a velünk együtt kampányoló ifjúsági, oktatási és nőszervezeteket, a zsidó civiltársadalmat. És ez nem csak kampányfogás, a felelősségvállalás nem csak pár hónapra szól: ezentúl mindig így lesz. És ahogy eddig, úgy ezután is gyógyítunk, tanítunk az óvodától az egyetemig és segítünk azoknak, akik szükséget szenvednek. Ha minket támogat, őket segíti és a folyamatos, fokozatosan erősödő vallási életet is, izmosodó fiatal közösségeinket.

Megtaláltuk egymást és várjuk Önöket is: csatlakozzanak hozzánk

Fontos tudniuk, hogy idén több milliárd forintos kiesést is okozhat a civil szervezeteknek és az egyházaknak, ha azok az adózók, akiknek az adóhatóság készíti el adóbevallásukat, elmulasztják külön leadni 1%-os rendelkező nyilatkozatukat.

Tavaly az adóbevallásukat maguk elkészítők 78 százaléka ajánlotta fel adója 1%-át, azoknál azonban, akiknek az adóhatóság készítette el az adóbevallását, ez az arány csak 23 százalék volt.

Az adófelajánlás az Önök egyik legfontosabb lehetősége, hogy rendelkezzenek a közösség javára munkájuk eredményével: kérjük, hogy figyelmesen olvassák el összefoglalónkat arról, mit kell tenniük, hogy felajánlásuk biztosan célba érjen: ez a jog az Önöké, ne engedjék ki a kezükből. Számít a döntésük! Tudniuk kell, hogy bízhatunk egymásban.

Technikai számunk: 0358!
Részletes tudnivalók ide kattintva

 
Heisler András, a MAZSIHISZ elnöke
 

 
HírlevélTwitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008