mazsihisz.org
Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Eseménynaptár
2018. Június « | »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Szavazó

A MAZSIHISZ háborús bűnösként emlékezik Csatáry Lászlóra

2013-08-21 13:00:39
AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása    NYOMTATÁS Nyomtatás    Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése  
Share   Megosztás

MAZSIHISZ


Nem véletlen, hogy a Fradi –MTK meccsen zsidóznak. Nem véletlen, hogy a szurkolók egy része molinóval tiszteleg a kassai gettó volt parancsnokának. Nem véletlen, hogy a drukkerek egy részének a balhé fontosabb, mint a foci. Természetesnek azonban nem fogadjuk el, hogy ez a focival jár, és felháborít.


csat__ry_molino.jpg

Meghalt a háborús bűnösként Szlovákiában elítélt Csatáry László, akit Magyarország így már nem ad ki Szlovákiának, hogy ott megkezdje az életfogytiglani szabadságvesztésre változtatott halálbüntetését.

A háborús bűnösök jogerős büntetésének végrehajtása életkoruktól függetlenül elvi kérdés, hogy megkezdjék, és ne kerüljék meg jogi eszközökkel a büntetésüket. Van, amit igenis le kell ülni. Ha ez mindenkinek egyértelmű lesz, nemcsak az áldozataik nyugodhatnak békében, hanem a világ is biztonságosabb lesz. Talán egyszer még egy futball huligán is meg fogja érteni.

Az FTC 2-0-ra nyert az MTK ellen ezen a rangadón. Mi szeretjük a focit, ezért le tudjuk írni a meccs eredményét anélkül, hogy eltörne a billentyűzet. Az, hogy ez az eset is megtörténhetett, közvetítette a tévé, az több mint gyalázat.

A rasszista, antiszemita drukkereket nem szeretjük, és elegünk van abból a rendszerből, amiben kiszámítható, hogy futballmeccsenként provokáció éri a zsidó közösséget.

Várjuk a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi vizsgálatának az eredményét. Várjuk a megoldást is, hogy a sport szeretete határozza meg a focit, és nem a balhé.
 

 
HírlevélTwitter
 

Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége | Minden jog fenntartva © 2008