Mazsihisz portál vakok és gyengénlátók számára
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Vissza a grafikus főoldalra

Balatoni nyár – Füred idén is vár
Kedves Vendégeink! Örömmel értesítjük régi és leendő vendégeinket, hogy a balatonfüredi üdülőnk foglalási rendszere megnyílt, így már jelentkezhetnek az idei nyaralásra!

A szezon ebben az évben június 29-én kezdődik, és augusztus 19-ig tart, a nyaralók ez idő alatt vehetik igénybe 2-, 3- és 4 személyes, földszinti vagy emeleti szobáinkat. Naponta háromszor kóser étkezést biztosítunk asztalszervizzel, kiváló minőségben, esetenként meleg reggelivel vagy meleg vacsorával. A létesítmény egész területén ingyenes wi-fi szolgáltatást működtetünk. A pihenni vágyók az üdülő teraszain és kertjében csöndes és nyugodt kikapcsolódási helyszínt találhatnak, de közel van a tópart is: a balatonfüredi strand gyalogosan 10-15 perc alatt elérhető.

Az üdülő címe: Balatonfüred, Liszt Ferenc utca 6. Megközelíthetősége: autóval Budapestről az M1/M7-es autópályákon és 71-es főúton, vonattal a budapesti Déli Pályaudvarról.
 

Az üdülési díjakról és egyéb információkról az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak, levélben az udulo@mazsihisz.hu e-mail címen; telefonon pedig a +36-1-413-5524 vagy +36-1-413-5571 számon.